Najnovšie recenzie zo sekcie Pneumatiky na motorku
Ešte som ho nepoužil. Uvidím.
dobrá cena a kvalita
- Za tú cenu je to parádna pneumatika.
- Spokojnosť
Spokojnosť
Super pneumatiky
Pneu vyrabane na konkretny model motocykla vsetko totozne ako pneu z prvovyroby.
Pneu vyrabane na konkretny model motocykla vsetko totozne ako na pneu z fabriky.
- výborná pneumatika
zatiaľ mám overené vozenie za sebou iba so zadnou pneumatikou a teraz som objednal prednú.
každopádne zadná mi príde na naháča 700ku lepšia, ako Michelin Pilot Road, Michelin Power RS, Dunlop Sportsmart TT.
Pneu nepreklzuje pokial este nie je dostatočne zohriata, pri krátkych presunoch mestom, no zároveň dobre drží aj v náklonoch v zákrutách. určite odporúčam. teraz mám pocit, že mám na MT-07 to, čo som chcel.
- dobra kvalita
- Vydrž
- Lenivosť na suchom povrchu
- Obstojné aj za dažďa
Pirelli Diablo Rosso IV majú asi len jediného konkurenta vo svojej kategórii a to S22. Vyskúšal som oboch a som nadmieru spokojný s oboma.
Pokiaľ chcete lenivosť ale nechcete meniť pneumatiky každých 4000km tak toto sú výborné možnosti.
dobre drzi na ceste nesklamali ma trosku kratka zivotnost cca 7000
km
Keďže je zima,tak až na jar..
Vrelo doporučujem, aj keď nákup moto pneu cez alzu som spravil prvý krát, vôbec neľutujem. Značkové pneu na BMW R 1250 GS ADV za bezkonkurenčné ceny pri využití cenových Bomb. musím aj vyzdvihnúť že DOT pneu bolo 4722 (47 týždeň 2022) nakup bol v prvom týždni 01_2023.
- Dobrá pneumatika za dobrú cenu
- Dobré pneu za dobrú cenu
Super produkt..
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »