Najnovšie recenzie zo sekcie Pneumatiky na motorku
Dobrá výdrž, 10 tis. míl.
- Kvalitná pneumatika s dobrými jazdnými vlastnosťami.
Fantasticka adhezia. Tym, ze neuhne ani mm ako ostatne sportove gumy, dava perfektnu odozvu jazdcovi.
Neskutocne lepidlo. Guma tak prilnava, ze sa prilepi aj ku skrinke o ktoru je opreta. A to nemyslim obrazne.
- Super na základě profi podání vysvětlení majitelky firmy
Super na základě profi podání vysvětlení majitelky firmy Profesionální jednaní majitelů a vůbec fungování firmy prostě No 1 Top doporučuji !!!! Takových firem je jako šafránu dávám jen tak dále s pozdravem dusan Trtek Praha
- Kvalitný výrobok ktorý mi bol odporučený.
- Obúval som tretíkrát túto sadu. Úplne vyhovuje
- velmi dobra pneumatika
- vhodna na mensi ofroad
- vyborny vysoky vzorok gumy
- velmi dobre tvarovana duma
- pri zakupeni sady budete velmi nemilo prekvapeny z extremnej hlucnosti zadnej gumy v rychlostiach od 93 do 110 km/h pri mensej rychlosti je paradna a tichucka.
Predna guma je velmi dobra a aj velmi dobre drzi po zjazdeni cca 200 km do 200 km sa dost smykala a nedoveroval som jej po par klopenych zatackach a zjazdeni drzi vyborne.
- Pneumatika velmi dobre drzi na ceste po zjazdeni cca 250 km
- kvalitna znacka pneumatik vhodnych aj na mensi ofroad
- neberte moje hodnotenie ako smerodajne zatial mam len 300 km na danych gumach
- ako nova guma sa dost smyka ale to kazda cca prvych 100 km
- extremne hlucna a za to jej davam dolu hodnotenie inak je super
Jedine za co jej davam dolu hodnotenie je ze zadna guma je pri rychlosti od 93 km do 110 km /h (na tachometri co je cca + 5 km /h oproti realite ) extremne ale ze extremne hlucna (hnusny pisklavy zvuk) .
Hadam sa to po 1000 km upravi ak nie tak uz ju nekupim .
Do 90 km/h je super a tichucka .Nad 110 km/h sa hluk oproti 95 km/h znizi o 50%.
Cize ak sa to zjazdenim pneumatiky neupravi tak budem aj bez tachometra vediet kolko idem .
Na ceste drzi velmi dobre -mokro a sotolinu som zatial neskusal.
- Super gumy na rychlejsie vylety a obcasnu jazdu na okruhu
- Drzia ako prilepene
Cena, tazsia dostupnost, zivotnost
- Super gumy na moje pouzitie: svizne vylety a par krat v roku jazda na okruhu
- Drzia ako prilepene
Tento rok su uz drahe a tazsie dostupne
- Super
- Super
Pneu urcena skor na naozaj sportovu jazdu a hlavne pre jazdca ktorý nerobí velký km nájazd. Mne osobne na cestre vydrzala max 2500 km.
- KM najazd
- stabilna pneu
- vie ale podrzať aj v zakrute
Kvalitna zadna pneu urcena ale skor na taku turisticko-sportovu jazdu. Na nahac sa podla mna hodi .
- Kvalitna pneu na sviznu jazdu
- v naklonoch z pneu cititi istotu - teda moto v zakrute je ista a stabilna
- Mensi najazd km
Mne pneu vydrzala pri jazdeni na cestách max 2500 km a pri chladnejsom pocasi som mal pocit ako keby sa dlhsie zahrievala. Po zahriati už ale mala svoje vlastnosi s5. Treba tuto pneu urcite vyskusat.
- Stabilna pneu
- Zvlada vacsi najaz km
- Vie podrzat aj pri sviznej jazde
- Zvlada vacsie naklony
- Stabilna aj na vode
- Urcite vhodna pneu na nahaca
vyborna pneumatika
- Veľmi kvalitná, originál Japonská pneumatika. Bezpečná, na tažšie cruisery zo zosílenými bokmi "B" ale mäkšia zmes a aj keď sa "rýchlejšie" opotrebí a nemá až taký úplne "vysoký" nájazd km, tak je to veľmi veľká kvalita a presnosť spracovania a výroby, dokonca pri dodržaní farebnej značky na "vetil" je potrebné minimum "olova", vždy cca 5g, na zadnom kolese, skrátka super pneu čo sa im podarila, aj v rámci "dizajnu, kvality, prevedenia".
- Velmi dobry pomer medzi terenom a cestou 50/50
- Dobra zivotnost
Jazdim uz 2 takuto zadnu gumu, hume mechyba istota v zakrutach na asfalte , v terene zas krasne zabera. Oplati sa priplatit.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »